Despre noi

Описание изображения

 UNIstruct Art

Este probabil lucrul cel mai important in relatia dintre o firma de constructii si client. Pornind din prima etapa a proiectului, va asiguram ca veti beneficia de transparenta totala. Veti sti in orice moment pe ce anume au fost cheltuiti banii dumneavostra.

 

UNIstruct Art SRL

UNIstruct Art SRL

Administratori

Описание изображения

Cretu Dacian
Cretu Dacian
Fondator

UNIstruct Art SRL

UNIstruct Art SRL

Valorile noastre

Alegand UNIstruct Art, veti alege o firma de constructii cu preturi modeste, care va va oferi termene de executie rezonabile pentru fiecare operatiune contractata, o firma de constructii care va respecta cu strictete dorintele si standardele de calitate. Indiferent ca doriti sa realizati o casa la rosu, sau sa primiti o casa la cheie ca, aveti nevoie de servicii de amenajari exterioare sau interioare ca, aveti nevoie sa va reconditionati, schimbati instalatiile electrice sau sanitate, echipa noastra este alegerea ideala.

Motto-ul nostru este Idea ta, creatia noastra. 

Adaptabilitatea

Cautam sa oferim pachetul de servicii ideal care sa se muleze perfect pe nevoile Dumneavoastra. Totul este atent cantarit, astfel incat sa va putem oferi serviciul perfect. 

Pasiune in tot ceea ce facem

Scopul nostru ca firma de constructii este acela de a atinge perfectiunea in interesul clientilor nostri. Succesul companiei noastre se bazeaza pe experienta si dedicatia angajatilor nostri pe care reusim sa ii mentinem motivati 

Calitatea serviciilor noastre

Suntem dedicati calitatii in tot ceea ce intreprindem. Intreg ansamblul de operatiuni sunt in asa fel elaborate astfel incat sa fim firma de constructii perfecta pentru Dumneavoastra.

Cu siguranță vă va face plăcere să lucrați doar cu noi! 

 

Parteneri

Описание изображения